Home » Nieuws » Sfeerimpressie 2023

De thuisblijvers hadden weer het ongelijk aan hun zijde. Wij kijken terug op een geslaagde Koningshoevenontmoeting 2023, waarbij de weergoden ons goed gezind waren. In de middag vond voor de eerste keer de Koningshoeven Zomersessie plaats. Zo’n 200 gasten waren getuige van een gevarieerde en inspirerende bijeenkomst over het thema “voorrecht van verandering”, die door Brabant Kennis, Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij BOM, Tilburg University en de Gemeente Tilburg was georganiseerd. De persoonlijke reacties en die op social media waren zeer positief.


Tijdens de druk bezochte en zonnige netwerkbijeenkomst sloeg bij een overgrote meerderheid van de aanwezigen de twijfel over de persoonlijke rekenkwaliteiten toe tijdens een klein experiment van onze gastspreker professor Margriet Sitskoorn. Geboeid wilde iedereen weten wat er mis was gegaan in hun brein en hoe dit verschijnsel ook impact heeft op personen die in armoede leven. Gelukkig zoekt Margriet Sitskoorn met haar onderzoek Zero Poverty Lab naar een oplossing om dit proces dat leidt tot chronisch geldtekort te doorbreken.


De netwerkbijeenkomst was weer een geanimeerd informeel samenzijn, waarbij de Bonheur Groep een fijn menu presenteerde met onder meer een geheel No-Waste voorgerecht. De kaasplankjes waren voorzien van een toelichting en het La Trappe bier smaakte weer als vanouds.


Klik hier om op onze website een foto-impressie te vinden van de netwerkbijeenkomst en tevens een volledige videoweergave van de zomersessie.


De volgende Koningshoevenontmoeting vindt plaats op vrijdag 6 september 2024, met wederom vanaf ongeveer 14 uur de Zomersessie en vanaf 16 uur de netwerkwerkbijeenkomst. Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte.