Home » Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

Koningshoevenontmoeting: het jaarlijkse ontmoetingspunt voor beleidsbepalend Brabant.

Ook voor u, een ideaal netwerk- en relatie event.

De Koningshoevenontmoeting is uniek vanwege de brede groep van beleidsbepalende gasten uit alle sectoren van de Brabantse samenleving en de geweldige ambiance. Vanzelfsprekend zijn er losse kaarten te verkrijgen à € 225, maar een van de sponsorpakketten geeft de unieke mogelijkheid om er ook voor u en uw gasten een netwerk- en relatie-event van te maken.

 

Ontmoet uw eigen gasten tijdens een eigen pre-event

De Koningshoevenontmoeting biedt in 2024 aan alle sponsors de mogelijkheid om voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst een eigen pre-event te organiseren. In een representatieve ruimte van de universiteit kunnen de eigen gasten worden verwelkomd en kan een klein event worden aangeboden, zodat alle gasten even samen zijn voordat ze opgaan in de drukte van de netwerkbijeenkomst. De inhoud is geheel vrij en zou kunnen variëren van een informeel samenzijn onder genot van koffie/thee tot een bedrijfspresentatie, productintroductie of inhoudelijk thema. Wij als organisatie zorgen voor de ruimte en koffie/thee, de sponsor neemt de activiteit voor zijn rekening.

Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden. Voor nadere info mail naar [email protected]

 

Stichting De Koningshoevenontmoeting nodigt tevens naar rato van het sponsorbedrag op haar kosten gasten uit het maatschappelijk veld uit. Sponsoren kunnen daarnaast een deel van hun kaarten doneren voor deze doelgroep.

 

 

Voor nadere informatie mail naar [email protected]